Beställningar


Stängt för säsongen


Vi nås på:


E-mail

info@dalarolanthandel.se

privatperson eller företag

Vi hjälper dig gärna som privatperson eller företag med t ex catering, lunch, fikabröd till mötet, fruktkorgar, presenter, blommor och vi har även presentkort. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig eller maila på info@dalarolanhandel.se. När vi har öppet så kan du självklart även ringa oss tfn 08-501 500 50. Svarar vi inte i telefonen så har vi kunder i butiken men ring då gärna igen.  Kontakta oss så hjälper vi dig!

Fyll i formuläret och skicka din beställning här!

 
 
 
 
 

VI HJÄLPER DIG

med catering

Catering till fester, enkla tillställningar eller kanske möten? Kontakta oss så kommer vi fram till något bra som du vill ha. Senare så kommer det även att finnas en cateringmeny att ta del av.

TILL HELGEN

helgkasse

Vill du slippa tänka på middagen? Då är vår Helgkasse något för dig. Den innehåller middag för två personer - förrätt, varmrätt och något gott efter maten. Vi varierar Helgkassen med att ha färdiglagat alternativt att ni själva tillagar det sista på varmrätten. Helgkassen bokas senast onsdag samma vecka för hämtning i butik fredag eller lördag. Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på tfn 08-501 500 50 så hjälper vi dig!

helgkassen 

har t ex varit::

FÖRRÄTT

Gräslökspannacotta


VARMRÄTT

Varmrökt lax eller kyckling med fransk potatissallad och en härlig grön sallad


EFTERRÄTT

Rabarberdröm

PRESENT

delikatesslåda, presentpåse, presentkort

Behöver du hjälp med en present? Kanske till någon kär vän, läraren, arbetskamraten eller kanske dig själv? Vi hjälper dig gärna att sätta ihop en fin delikatesskorg. Välj själv om du vill ha någon fin olivolja, god ost, chark, godis, te, kaffe eller något annat gott. Vi har valmöjligheterna!

BOOSTA DIG!

fruktkorgar

Vi hjälper dig gärna att få en fruktkort levererad till dig eller ditt företag. Välj att få det varje vecka eller varannan vecka eller om du vill ha den till ett specifikt tillfälle. Vi fyller den efter dina önskemål! Så snart vi öppnar för säsongen kan vi hjälpa dig med detta.

HÄR FINNS VI


Odinsvägen 25

137 70  DALARÖ

ÖPPETTIDER


Stängt för säsongen

FÖLJ OSS

© Copyright. All Rights Reserved.