Om oss/Kontakt


Stängt för säsongen


Vi nås på:


E-mail

info@dalarolanthandel.se

Vi hjälper dig gärna som privatperson eller företag med t ex catering, lunch, fikabröd till mötet, fruktkorgar, presenter.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Du når oss även på info@dalarolanhandel.se eller på

tfn 08-501 500 50.

Just nu har vi stängt och du når oss bäst via mailen eller genom att fylla i kontaktformuläret. Svarar vi inte i telefonen när det är öppet så har vi kunder i butiken men ring då gärna igen.

KONTAKT

skriv gärna till oss

SKICKA DITT MEDDELANDE HÄR

 
 
 
 
 

Det sägs att huset som lanthandeln finns i är en gammal kyrka som kommer från Ornö.

Den blev flyttad till Dalarö och har i lite olika konstellationer varit butik.

OM OSS

och varför vi driver lanthandeln

Drömmen om att ha något eget har funnits i bakhuvudet för både Camilla och Kristina men ingen har tagit steget fullt ut. När Dalarö Lanthandel blev till salu sommaren 2016 kunde inte Camilla släppa taget om tanken att få ta över och driva stället. Jag var helt såld på stället och drog dit min sambo för att äta lunch och försöka övertyga honom om den fantastiska butiken och miljö. Han tyckte att det var nog att det var ytterligare en av Camillas drömmar om att göra något annat. Camilla som är Dalaröbo tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att få driva något eget och jobba på hemorten så hon kontaktade Kristina och frågade om inte de skulle flytta ut så Camilla och Kristina skulle kunna köpa Lanthandeln. ”Är den till salu?” var svaret och på den vägen är det. Kristina med familj bor i Huddinge men kommer att flytta ut till Dalarö.

Vår ambition är att fortsätta driva lanthandeln med hög kvalitet på varor och ha färdiglagad mat och att maten lagas ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi vill att man ska ha en balans i livet, i både kropp och själ. Balansen kan man få genom att äta hälsosamt och sunt men vi tror även på att man kan ta ett glas vin för att få själen att må bra. För de som känner att själen mår bra av socker och grädde finns det ju såklart något även för dem. 

Vi vill utveckla och kunna ha öppet längre än enbart under turistsäsongen. Vi vill att Dalaröborna ska känna sig välkomna även andra tider på året.


HÄR FINNS VI


Odinsvägen 25

137 70  DALARÖ

ÖPPETTIDER


Stängt för säsongen

FÖLJ OSS

© Copyright. All Rights Reserved.