Om oss/Kontakt


ÖPPET

Fredag 12-18

Lördag 10-15

Söndag 10-15


Telefon

08-501 500 50


E-mail

info@dalarolanthandel.se

JOBBA MED OSS I SOMMAR!

Inför säsongen söker vi personal som har en passion för mat och service! För oss  är mötet med kunden viktigt och vi vill ge ett personligt bemötande och bra service. Vi lägger stor vikt vid laganda och vi jobbar tillsammans som ett team för att skapa en bra upplevelse för kunden och gästen.

Det är viktigt att vi är engagerade och har kul tillsammans! Läs mer om annonserna och kontakta oss på info@dalarolanthandel.se


Kock eller kallskänka med vana från varmkök

Vi söker en kock, eller en kallskänka som har erfarenhet av det varma köket, som kommer att bli en nyckelspelare hos oss och som får vara med att utveckla och forma köket tillsammans med oss.  Du har en känsla för smak, service och kvalitet och är driven, stresstålig och har en positiv inställning. Det är viktigt att du har rätt attityd och har passion för god mat! Du har ett strukturerat sätt och är bra på att planera och du kommer att få ett stort ansvar vad det gäller inköp av varor samt planering av maträtter.  
Vi vill att du har ett hållbart sätt till matlagning och är kreativ så du kan använda dig av de varor som finns i butiken! 

Vi vill att du ska känna dig involverad i vår verksamhet där du får möjlighet att påverka arbetet. Vi jobbar nära tillsammans och eftersom vi är ett litet team är det viktigt att du inte är rädd för att hugga i där det behövs.   

Vi söker dig som har erfarenhet som kock eller kallskänka med erfarenhet av det varma köket. Du förstår och vet flödet i köket. Hos oss är det inte massproduktion utan du kommer att laga mat som vi har i vår delidisk i butiken, efterrätter och catering. Du har känsla för service eftersom vi har nära kontakt med våra kunder. 

Du kanske har tröttnat på att jobba sena kvällar? Du kanske vill ha ett jobb med mycket ansvar och möjlighet till att utveckla dina idéer och ha nära kontakt med kunder och få snabb feedback?  


Butiksbiträde med erfarenhet av manuell kött-, fisk-, chark-, ost- och delidisk 

Vi söker ett butiksbiträde som är positiv, serviceinriktad, uppmärksam och flexibel. Du hjälper kunden att få ett bra och personligt bemötande.  

Tidigare erfarenhet från arbete i manuell kött-, fisk-, chark-, ost- och delidisk är meriterande men inte det viktigaste. Du måste ha bra attityd, kunna ge den bästa service och ha känsla för vad som behöver göras och ett plus för om du har en passion för mat och delikatesser.

Det är varierande uppgifter med försäljning av mat över manuell delikatess-, kött- och ostdisk, försäljning av kolonialvaror, frukt och grönt, blommor, kassatjänst och upplockning av varor. 

Vi hjälper dig gärna som privatperson eller företag med t ex catering, lunch, fikabröd till mötet, fruktkorgar, presenter.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Du når oss även på info@dalarolanhandel.se eller på

tfn 08-501 500 50.

Just nu har vi stängt och du når oss bäst via mailen eller genom att fylla i kontaktformuläret. Svarar vi inte i telefonen när det är öppet så har vi kunder i butiken men ring då gärna igen.

KONTAKT

skriv gärna till oss

SKICKA DITT MEDDELANDE HÄR

 
 
 
 
 

STÄNGT

för säsongen?

Tveka inte att höra av dig ändå. Det finns möjlighet att beställa catering och presenter även under tiden vi har stängt för säsongen! Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att komma fram till en bra lösning.

Det sägs att huset som lanthandeln finns i är en gammal kyrka som kommer från Ornö.

Den blev flyttad till Dalarö och har i lite olika konstellationer varit butik.

OM OSS

och varför vi driver lanthandeln

Drömmen om att ha något eget har funnits i bakhuvudet för både Camilla och Kristina men ingen har tagit steget fullt ut. När Dalarö Lanthandel blev till salu sommaren 2016 kunde inte Camilla släppa taget om tanken att få ta över och driva stället. Jag var helt såld på stället och drog dit min sambo för att äta lunch och försöka övertyga honom om den fantastiska butiken och miljö. Han tyckte att det var nog att det var ytterligare en av Camillas drömmar om att göra något annat. Camilla som är Dalaröbo tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att få driva något eget och jobba på hemorten så hon kontaktade Kristina och frågade om inte de skulle flytta ut så Camilla och Kristina skulle kunna köpa Lanthandeln. ”Är den till salu?” var svaret och på den vägen är det. Kristina med familj bor i Huddinge men kommer att flytta ut till Dalarö.

Vår ambition är att fortsätta driva lanthandeln med hög kvalitet på varor och ha färdiglagad mat och att maten lagas ur ett hållbarhetsperspektiv. Vi vill att man ska ha en balans i livet, i både kropp och själ. Balansen kan man få genom att äta hälsosamt och sunt men vi tror även på att man kan ta ett glas vin för att få själen att må bra. För de som känner att själen mår bra av socker och grädde finns det ju såklart något även för dem. 

Vi vill utveckla och kunna ha öppet längre än enbart under turistsäsongen. Vi vill att Dalaröborna ska känna sig välkomna även andra tider på året.


HÄR FINNS VI


Odinsvägen 25

137 70  DALARÖ

ÖPPETTIDER


Fredag 12-18

Lördag 10-15

Söndag 10-15

FÖLJ OSS

© Copyright. All Rights Reserved.